Translate

Sök efter...

lördag 4 oktober 2014

4 Oktober - Djurens dag

Hej, förlåt.
Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag bloggade igen men ibland kommer annat före... Om ni fortfarande är nyfikna på vilka ämnen som varje dag diskuteras och vad som tas upp så råder jag er till att titta på nedanstående länkar. Det är några organisationer som mestadels rör Sverige men andra som rör länder i största allmänhet.
 
webbsida: http://djurrattsalliansen.se
Facebooksida: https://www.facebook.com/Djurrattsalliansen?fref=ts

webbsida: http://www.djurensratt.se
Facebooksida: https://www.facebook.com/djurensratt?fref=ts

webbsida: http://www.wwf.se
Facebooksida: https://www.facebook.com/WWF?fref=nf

webbsida: http://www.worldanimalprotection.se
Facebooksida: https://www.facebook.com/WorldAnimalProtectionSverige?fref=ts
För övrigt så informerar jag om att det är djurens dag idag. 4 oktober. Den dagen innebär att man ska uppmärksamma djurrätt och djurskyddslagarna. Jag själv tycker att den dagen ska ingå varje dag då vi alltid bör uppmärksamma detta men en extra dag skadar ju aldrig. Dagen startade 1931 i Italien och detta på grund av att uppmärksamma utrotningshotade djurarter. Idag syftar den till att påminna om att det än idag finns mycket kvar att göra för en djurvänligare värld. En påminnelse om att det är vi, du och jag som skapar den.
   Varje år uppmärksammas dagen med olika teman och djurrättsorganisationen "Djurens rätt" har i år valt de hemlösa djuren som tema.
Mer information om detta finner ni här.
 http://www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/kalendarium/djurens-dag 
Varför inte skicka en liten gåva, en födelsedagspresent om du har möjlighet? Gör det. Det kan bli din första gåva som verkligen spelar roll. Klicka in på någon av de första fyra länkarna som står bredvid webbsida för mer information. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar