Translate

Sök efter...

torsdag 14 augusti 2014

Bubbleroom slutar med äkta djurpäls

Ja så härligt!
   Jag läste alldeles nyss något som jag blev väldigt glad över!
Det var för några dryga veckor-en månad sedan som  Djurrättsalliansen gick ut med att berätta att klädföretaget Bubbleroom sålde kläder utav äkta djurpäls. Djurrättsalliansen uppmanade då alla att skicka ett mail till klädföretaget och där skriva sin åsikt som pekar på att man är starkt emot denna typ utav försäljning.
   På djurrättsalliansens Facebooksida skrev många människor att de mailat Bubbleroom, motståndet hade redan börjat få fart så snart detta offentliggjorts.
   Företaget har idag meddelat att de inte längre kommer att stödja den grymma pälsdjursindustrin. Från och med nu stoppar de omedelbart dessa inköp. Produkter som fortfarande finns på lager kommer att säljas ut men efter det kommer inte Bubbleroom att köpa in mer äkta djurpäls! Från och med år 2015 kommer de att vara helt PÄLSFRIA!!
   Det finns fortfarande företag som säljer äkta päls vilket vi inte vill. Genom att gå in på olika klädföretag och söka "äkta päls" så ser ni vilka företag som vi måste stoppa. Starta en diskussion i dina trakter, dela det du vet så gör vi något tillsammans.
   Tack till alla som varit med och påverkat och ett väldigt stort tack till Bubbleroom.! Jag är väldigt glad att jag var med i detta! Bara ännu ett bevis att vi tillsammans gör skillnad!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar