Translate

Sök efter...

måndag 4 augusti 2014

"Dog fight"

Hej.
Att det finns vissa hundraser som fått ett dåligt rykte vet väl alla...Orsakerna till det är många. Alldeles för många och stämmer gör de inte heller.
   Som jag tidigare nämnt så är det bland annat Pitbull, Rottweiler, Amstaff som får dåliga rykten men det är inte bara dessa utan många fler.
  Hittade nyligen en video jag kommer att visa er.
   Den här videon handlar om hundar som man använder som leksaker, som om de inte var värda något....... Vidrigt! Tillbaka till sak.
   Det ni nu kommer att få se är en aktivitet man underhåller sig med i Pakistan nämligen hundslagsmål. Detta är illegalt men fortfarande år 2014 är det populärt i Pakistan och säkerligen också på fler platser än vi anar. Man satsar pengar på hundarna och hoppas på att ha turen med sig att lyckas skrapa hem några kronor. Så återigen gör man detta för egen egoistisk vinning och struntar fullständigt i hur hundarna i fråga mår. Man använder individer som om de vore någon vuxenleksak!!!!
Lyssna noga och uppmärksamma allt de säger. Bland annat att tävlingen avslutas när en av hundarna blöder till döds. Tävlingarna sker under vintern och under resten av året tränar man hundarna till att slåss till sin egen död!!!
   När ni ser detta så vill jag att ni tänker på vems fel det egentligen är att hundarna får det ryktet de får.
Människorna har här triggat igång hundarna till att slåss tills den sista står kvar.
https://www.youtube.com/watch?v=GbbtP3IQZOU


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar