Translate

Sök efter...

torsdag 7 augusti 2014

Akut hjälp i och med kraftig skogsbrand

Hej.
VÄLDIGT AKTUELLT JUST NU.
Som de allra flesta utav er säkerligen redan vet så råder det just nu en kraftig skogsbrand i Västmanland och cirka 1000 människor har tvingats evakuera. Ett flertal dödsfall har bekräftats och många människor har skadats på grund av branden.    
   Denna enorma brand räknas just nu som den största i modern svensk historia. Branden har nu pågått i mer än en vecka och trots det har ännu inte branden blivit ordentligt kontrollerad. Vi hoppas nu på att ett kraftigt regnväder kan svepa in över Västmanland så att man kan få stopp på branden. Nu får Sverige även hjälp utav Frankrike och Italien i släckningsarbetet. I och med detta drabbas många djur. De är i stort behov av att flyttas AKUT till säkrare platser. Det sprids hela tiden och överallt på Facebook att djur behöver flyttas AKUT. Jag tänkte därför vara med och göra vad jag kan. Nämligen sprida informationen, både genom Facebook men också här.
   Om du vill vara med och har möjlighet så kan du hjälpa både djur och människor i området och det kan du göra genom att anmäla dig för frivilliginsatser med boende, transporter, mat samt material för djur och människor. De alla behöver hjälpen. Boende till människor och husdjur samt stallplatser till hästar och liknande. All hjälp som kan fås tas gladeligen emot. 
   Har du möjligheten att hjälpa till så anmäl dig till Civilförsvarsförbundet eller ta kontakt med dem på telefon nummer 076 725 47 95. 
   Annars kan du helt enkelt bara sprida informationen vidare. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar