Translate

Sök efter...

söndag 13 juli 2014

De behöver dig!

Djurrättsalliansen är starkt uppdaterande varje dag på Facebook. De lägger där ut mycket som  just nu är i full gång! Självklart endast sådant som rör djuren. Genom att gå in och gilla deras sida visar ni att ni bryr er och kommer då få information om vad dem gör och liknande! Det tycker jag att ni ska göra om ni har Facebook!
   De lade alldeles nyss ut information hur du gör om du vill bli månadsgivare och hjälpa djur som är i olika behov av pengarna.

SMS:a START DJUR100 till 72370 för att skänka 100 kronor i månaden, eller SMS:a START DJUR50 till 72370 för att skänka 50 kronor i månaden. 
Annars kan du skänka till Plusgiro 42 54 11-6.
Dessa pengar går då till Djurrättsallianssen som använder pengarna för ett aktivt livsviktiga arbete.
Djurrättsalliansens nya bild. 
"Vi kommer aldrig sluta kämpa för er"

Andra ställen du kan skänka pengar om du vill hjälpa djur är WWF (Världsnaturfonden) De är just nu väldigt aktiva med att hjälpa Isbjörnarna samt flera djur på Arktis då deras glaciärer smälter och deras livsförhållanden ändras radikalt.
   WSPA (World Society for the Protecting of Animals) är också en organisation du kan skänka pengar till för att hjälpa. Klicka in på http://www.worldanimalprotection.se för mer information. Det finns mycket mycket mer att skänka till om du hellre skulle vilja bli t. ex tigerfadder eller liknande.
Vilken summa du vill ge är självklart upp till dig. 
WSPA på plats där det behövs.

Jag hoppas på att en dag kunna skänka pengar till organisationer som dessa. Har man pengar över så tycker jag självklart att man ska göra det, även om det är en krona om dagen. Det blir cirka 30 kronor i månaden och dessa 30 kronor gör skillnad. 

https://www.youtube.com/watch?v=BF3onkKF1XY (Information från WSPA)
https://www.youtube.com/watch?v=yHf9vEMIoJM (Information från WWF)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar